Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Horten Advokatpartnerselskab har optaget Henrik Stig Lauritsen som equity partner.

30-10-2018
Ny partner i Horten

Horten Advokatpartnerselskab har optaget Henrik Stig Lauritsen som equity partner.

 

Advokat Henrik Stig Lauritsen er tiltrådt som partner i Horten Advokatpartnerselskab og som leder af Hortens afdeling for skatter og afgifter. Det sker som et led i vores strategiske målsætning om fortsat vækst og styrkelse af vores specialer i forhold til erhvervslivet.

 

Henrik Stig Lauritsen har mange års erfaring med skatterådgivning af nationale og internationale koncerner.

 

Han yder rådgivning om skatter og afgifter i bred forstand med dybdegående erfaring inden for blandt andet virksomhedsetablering og -overdragelser, etablering af incitamentsprogrammer, hovedaktionærbeskatning, omstrukturering og generationsskifte, skatteretssager, rekonstruktioner, ind- og udstationeringer samt selskabsbeskatning i almindelighed.

 

Henrik er forfatter til en række artikler i tidsskrifter om skatteforhold i bl.a. Revision & Regnskabsvæsen og Ugeskrift for Skatteret. Han er desuden tidligere partner i PwC og er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2005.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22