Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Det internationale advokatkontor Bird & Bird udnævner i dag Morten Nissen til partner indenfor EU- og konkurrenceret, hvilket giver et betydeligt løft til virksomhedens EU- og konkurrencerets-team i Danmark og internationalt.

01-11-2018
Bird & Bird styrker team inden for EU- og konkurrenceret med udnævnelsen af Morten Nissen til partner

Bird & Bird udnævner i dag Morten Nissen til partner inden for EU- og konkurrenceret, hvilket giver et betydeligt løft til virksomhedens EU- og konkurrencerets-team i Danmark og internationalt.

 

Morten er en international konkurrenceretsadvokat med fokus på at bruge konkurrenceretten som et redskab til at opnå specifikke og målbare kommercielle mål for klienterne. Hans arbejde fokuserer primært på statsstøtte, konkurrencebegrænsende aftaler og misbrug af dominans. Morten har også foretaget et højt antal fusionskontrolanmeldelser på EU plan såsom nationalt.

 

Indtil slutningen af 2012 var Morten partner i Bird & Bird, baseret i vores Bruxelles-kontor. Han kom tilbage til Bird & Bird i 2018 efter at have startet en farmaceutisk virksomhed samt arbejdet som Of Counsel i et førende dansk advokatfirma.

 

Stærkere inden for EU- og konkurrenceret

Bird & Bird traf tidligere i år en strategisk beslutning om at opbygge en stærkere EU- og konkurrenceretlig praksis i Danmark. Med udnævnelsen af Morten Nissen til partner fortsætter vores kontor i København og det internationale konkurrenceretsteam med at vokse i størrelse og ekspertise.

 

Vores anerkendte team inden for EU- og konkurrenceret har dybtgående viden og erfaring med reglerne om statsstøtte, hvilket adskiller os fra mange advokatvirksomheder i Danmark. Teamet har været involveret i mere end 100 sager for Retten i Første Instans og EU-domstolen, og de fører ofte konkurrenceretssager for nationale domstole.

 

Casper Moltke-Leth, Head of Danmark i Bird & Bird udtaler: "Jeg er meget glad for udnævnelsen af Morten Nissen til partner. Med sin solide internationale erfaring styrker han vores danske og internationale team indenfor EU- og konkurrenceret. Det er vigtigt for os hos Bird & Bird, at vi kan optimere værdien af vores stærke internationale netværk. Derfor er jeg glad for, at Morten indtræder i partnerkredsen, da han er kendt for sit tætte samarbejde med og sine stærke forbindelser til Bruxelles samt vores nordiske og internationale kontorer."

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22