Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat Tim Nielsen indtræder i partnerkredsen i DAHL Advokatfirma med virkning fra den 1. januar 2019.

03-01-2019
DAHL Advokatfirma optager ny partner

Advokat Tim Nielsen indtræder i partnerkredsen i DAHL Advokatfirma med virkning fra den 1. januar 2019.  

 

Som IT-certificeret advokat rådgiver Tim Nielsen primært om teknologi- og IT-retlige forhold som f.eks. IT-anskaffelser, outsourcing, persondata, licensforhold og konfliktløsning. Tim Nielsen kom til DAHL i 2014. Han har siden da arbejdet fokuseret med den faglige og kommercielle udvikling af DAHLs forretning inden for IT-ret, immaterialret og persondataområdet. Hos DAHL er dette et forretningsområde, der er vokset betydeligt inden for de sidste år, og i dag er 15 specialister dagligt beskæftiget med rådgivning inden for disse områder målrettet store som små virksomheder og organisationer. Med Tim Nielsen som partner håber DAHL at kunne styrke sin position på området yderligere.

 

Managing Partner, Henning von Lillienskjold udtaler om partnerudnævnelsen: ”Tim har på mange måder vist, at han er ’firmaets mand’. Han insisterer på at bidrage til udviklingen af DAHL, og han er altid klar med hjælpsom sparring til sine kolleger samtidig med, at han udviser høj tilgængelighed og altid leverer forretningsorienteret rådgivning af høj kvalitet til sine klienter. Vi er glade for, at Tim i rollen som partner kan bidrage til fortsat udvikling af vores virksomhed og være med til i endnu højere grad at udvikle vores markedsposition, brand og klientportefølje i hovedstadsområdet.”

 

Tim Nielsen er et velkendt ansigt inden for branchen og en ofte anvendt oplægsholder bl.a. om emner vedrørende persondata og IT-kontrakter. Iværksættermiljøet har en særlig interesse hos Tim Nielsen, der jævnligt er rådgiver for opstartsvirksomheder i tech-segmentet.

 

Tim Nielsen er til dagligt tilknyttet DAHLs kontor i København, hvor advokatfirmaet i dag har knap 20 medarbejdere. I alt beskæftiger DAHL mere end 200 medarbejdere på landsplan fordelt på kontorer i København, Aarhus, Herning, Viborg og Esbjerg.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22