Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Charlotte Dreyer (42 år), Virum, er netop tiltrådt som CFO for advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, hvor hun har det overordnede ansvar for firmaets Økonomi- og IT-funktion.

09-01-2019
Ny CFO til Gorrissen Federspiel

Charlotte Dreyer (42 år), Virum, er netop tiltrådt som CFO for advokatfirmaet Gorrissen Federspiel, hvor hun har det overordnede ansvar for firmaets Økonomi- og IT-funktion.

 

Charlotte er uddannet fra CBS og har en baggrund fra revision og økonomistyring samt et antal ledelsesstillinger inden for økonomi i ind- og udland. Hun er hentet til Gorrissen Federspiel fra NNE, hvor hun har været ansat siden 2007 – senest som Vice President, Corporate Finance, hvor hun med et team på 12-15 personer har haft ansvaret for NNE´s Corporate Accounting, Corporate Controlling samt Corporate Systems, herunder implementeringen af NNE´s globale ERP-system.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk

Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22