Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Den 2. januar 2019 kunne advokat Mette Friis Nielsen fejre sit 10-års jubilæum hos DAHL, dog lidt forsinket da Mette indtil den 28. januar har været på barsel.

01-02-2019
Dahl byder velkommen tilbage til 10-års jubilar!

Den 2. januar 2019 kunne advokat Mette Friis Nielsen fejre sit 10-års jubilæum hos DAHL; dog lidt forsinket da Mette indtil den 28. januar har været på barsel.

 

Mette startede hos DAHL som advokatfuldmægtig efter et ophold i udlandet, hvor hun færdiggjorde sit studie og havde sit første job som jurist. Efter at Mette startede hos DAHL i 2009, har hun prøvet kræfter med forskellige juridiske områder, inden hun endte i DAHLs afdeling for IT-ret og immaterielle rettigheder, kort før hun fik sin bestalling som advokat i 2012.

 

Mette fortæller, at fuldmægtigperioden har givet hende en stærk faglig ballast, og hun har været glad for sin tid som både fuldmægtig og advokat hos DAHL. Samtidig uddyber hun ”Jeg sætter stor pris på at have frihed under ansvar, og mine gode kolleger er også en vigtig faktor, som gør DAHL til et godt sted at være.”

 

Mette arbejder til dagligt med IT-ret, hvor hun rådgiver og bistår virksomheder i forbindelse med indgåelse af aftaler om systemleverancer, vedligehold og drift, licensvilkår m.v. – herudover arbejder Mette med udbudsretlige problemstillinger.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22