Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Hos DAHL kan Anne Katrine Elkjær-Holm i dag skifte sin titel som advokatfuldmægtig ud med titlen som advokat.

22-03-2019
DAHL udvider med endnu en advokat i København

Hos DAHL kan Anne Katrine Elkjær-Holm i dag skifte sin titel som advokatfuldmægtig ud med titlen som advokat.

 

Anne Katrine har været en del af DAHL siden februar 2014, hvor hun startede som stud.jur. samtidig med, at hun læste sin kandidat på Københavns Universitet. Siden har hun gennemført sin fuldmægtigtid hos DAHL, hvor hun har prøvet kræfter med forskellige dele af juraen. Anne Katrine fortæller, at hun vælger at fortsætte sin karriere hos DAHL, bl.a. fordi: ”Åbne døre og socialt sammenhold har stor betydning for det faglige miljø hos DAHL, da samarbejdet på tværs blandt andet udvikles derigennem.”

 

DAHL er glade for, at Anne Katrine har valgt at fortsætte sin karriere hos DAHL. Hun vil fortsat yde juridisk rådgivning inden for it-ret og udbudsret.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22