Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Den 1. maj tager advokat Jørgen Holm hul på første arbejdsdag hos DAHL Advokatfirma på kontoret i Aarhus. Han styrker DAHLs afdeling i Aarhus, som i forvejen er i hastig udvikling.

01-05-2019
Erhvervsorienteret advokat styrker DAHL i Aarhus

Den 1. maj tager advokat Jørgen Holm hul på første arbejdsdag hos DAHL Advokatfirma på kontoret i Aarhus. Han styrker DAHLs afdeling i Aarhus, som i forvejen er i hastig udvikling.

 

Hos DAHL bliver Jørgen Holm tilknyttet afdelingen for Corporate & Commercial, som håndterer en bred palette af erhvervslivets juridiske udfordringer. Med sig har han flere års erfaring inden for M&A-rådgivning og corporate law med alt, hvad dertil kommer.

 

Jørgen Holm har stort kendskab til de kontraktmæssige udfordringer, som virksomhederne møder i relation til bl.a. indgåelse og forhandling af kontrakter med nationale og internationale parter. I sit tidligere virke har han blandt andet været udstationeret i en stor dansk virksomhed, hvor han i en længere periode indgik i en inhouse legal-afdeling. Det har givet ham et unikt indblik i agendaen ”på den anden side af bordet”, og det er bestemt en erfaring, han glæder sig til at bidrage med hos DAHL. 

 

Jørgen kommer fra en stilling som advokat i Bech-Bruun, hvor han beskæftigede sig med M&A, selskabsret og kommercielle kontrakter. I øvrigt har han stor erfaring med insolvensområdet, hvor han som advokatfuldmægtig beskæftigede sig med behandling af store som små konkurs- og rekonstruktionsboer.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22