Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Advokat og partner hos DAHL fejrer 30-års jubilæum den 1. august.

23-07-2019
Partner hos DAHL fejrer 30-års jubilæum

Advokat og partner hos DAHL fejrer 30-års jubilæum den 1. august

 

Den 1. august kan advokat og partner Jens H. Bangsgaard fejre sit 30-års jubilæum hos DAHL Advokatfirma. Jubilaren kom til DAHL i 1989 og har siden skabt sig en lang og spændende karriere.

 

Siden sin start i 1989 hos DAHL har Jens H. Bangsgaard opnået meget, han har blandt andet opnået møderet for Højesteret og har opbygget en solid erfaring og viden inden for behandling af dødsboer, insolvensretten og familieformueretten. Jens er desuden autoriseret som bobestyrer af dødsboer ved Skifteretten i Herning og er derudover også fast kurator ved Skifteretten i Herning.Jens rådgiver til daglig om insolvensret, først og fremmest om behandling af konkursboer og tvangsopløsning af selskaber. Han bistår virksomheder, også finansielle virksomheder, med rådgivning om insolvensretlige problemstillinger i bred forstand. Jens yder også rådgivning inden for det familieformueretlige område, blandt andet i forbindelse med bistand til oprettelse af testamenter og ægtepagter samt anden rådgivning om privates formueretlige forhold, herunder ikke mindst behandling af dødsboer.

 

En del af DAHL og udviklingen

DAHL har gennemgået en markant udvikling, som Jens har været en del af igennem de seneste 30 år, blandt andet er DAHL kommet på landkortet både i København og Aarhus, siden Jens startede på DAHLs kontor i Herning. Jens fortæller, at: ”Det er en fornøjelse at være en del af en virksomhed og et fællesskab, der hele tiden søger udviklingen”, da han blev spurgt om, hvorfor han har valgt at blive så mange år ved DAHL.

 

Privat bruger Jens tiden på gode læseoplevelser, på golfbanen eller i sit sommerhus i Lemvig med sin kone og to børn.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies