Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Partner og advokat (H) i Horten Advokatpartnerselskab Michael Neumann fylder 50 år den 11. august 2019.

05-08-2019
Rund fødselsdag hos Horten

Partner og advokat (H) i Horten Advokatpartnerselskab Michael Neumann fylder 50 år den 11. august 2019.

 

Michael Neumann begyndte sin erhvervskarriere som revisor hos Grothen & Perregaard Statsautoriserede Revisorer, hvor han samtidig tog en HD i Revisions- og regnskabsvæsen fra CBS. Han blev derefter uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet i 1997 og begyndte samme år som fuldmægtig hos Horten, hvor han siden 2006 har været partner.

 

Michael Neumann er specialiseret inden for fast ejendoms- og entrepriseret og etablerede i år 2000 Hortens afdeling for fast ejendom og entrepriseret. Afdelingen har i dag mere end 30 medarbejdere.

 

Michael Neumann rådgiver institutionelle investorer, ejendomsselskaber, developervirksomheder og multinationale virksomheder, særligt om transaktioner med fast ejendom, erhvervslejeret og entrepriseret. Han har møderet for Højesteret og er en erfaren procedør både i Højesteret og landsretten samt i voldgiftssager og har ført flere principielle sager inden for erhvervslejeretten.

 

Michael Neumann sidder i flere bestyrelser og er formand for bestyrelsen i Ole Hagen Arkitekter.

 

Michael Neumann bor i Gentofte, er gift med Anne og har to voksne børn. Fritiden bruges på golf, ski, løb, jagt og familien. Fødselsdagen markeres med en reception for forretningsforbindelser hos Horten fredag den 16. august kl. 15.00.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22