Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Horten Advokatpartnerselskab har optaget Nicolai Thornemann som partner.

03-09-2019
Ny partner i Horten

Horten Advokatpartnerselskab har optaget Nicolai Thornemann som partner.

 

Advokat Nicolai Thornemann er tiltrådt som partner og bliver en del af Hortens team for rekonstruktion og insolvens. Nicolai Thornemann får base i Aarhus. Det sker som et led i Hortens strategiske målsætning om fortsat vækst.

 

Nicolai Thornemann beskæftiger sig med omstrukturering, rekonstruktion og konkurs. Han har betydelig erfaring med at varetage kreditorinteresser i nødlidende virksomheder samt rekonstruktør- og kuratorerhverv. Han rådgiver også danske og udenlandske klienter vedrørende erhvervsretlige forhold og særligt om kontrakter, opstart, opkøb samt finansiering. Han sidder desuden i bestyrelsen for Aarhus Fremad Fodbold ApS.

 

Nicolai Thornemann kommer fra en stilling som advokat hos DLA Piper. Han er uddannet jurist fra Aarhus Universitet i 2006.

 

Nicolai Thornemann er til dagligt tilknyttet Hortens kontor i Aarhus, hvor advokatfirmaet i dag har 62 medarbejdere. I alt beskæftiger Horten ca. 350 medarbejdere på landsplan fordelt på kontorer i København, Aarhus og Herning.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies