Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.

Advokat Peter Neve er for nylig tiltrådt som juniorpartner i DAHL Advokatfirma.

25-10-2019
DAHL Advokatfirma ansætter ny juniorpartner med stærk kommerciel profil

Advokat Peter Neve er for nylig tiltrådt som juniorpartner i DAHL Advokatfirma.

 

Peter Neve skal primært rådgive inden for området Corporate Commercial og arbejde med sager inden for virksomhedsoverdragelser/M&A. Han vil desuden bidrage til videreudvikling og styrkelse af det kommercielle og forretningsmæssige fokus i Aarhus-afdelingen.

 

Peter Neve er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2008. Siden da har han slået sine folder hos Lett Advokater, og i 2 år i perioden 2011-2012 var han ansat i Kina hos advokatfirmaet Mannheimer Swartling. Senest har Peter Neve været associeret partner hos DLA Piper Denmark.

 

Stillingen som juniorpartner i DAHL giver Peter Neve optimale rammer til at arbejde med kommerciel forretningsudvikling i en virksomhed med stort potentiale:

 

”Jeg er skiftet til DAHL, da jeg oplever, at virksomheden er inde i en meget spændende udvikling med ambitiøse vækstplaner. Denne rejse og særligt muligheden for at være med til at udvikle tilstedeværelsen i Aarhus vil jeg gerne være en del af. Samtidig tror jeg, at DAHL i kraft af sin høje faglige profil - kombineret med et stærkt samarbejde på tværs af afdelinger – står i en god position i et konkurrencepræget juridisk marked.”

 

Til daglig er Peter Neve tilknyttet DAHLs Aarhus-afdeling, der til foråret rykker ind i Pakhusene på Aarhus Ø som et led i virksomhedens vækstplaner frem mod 2025. På nuværende tidspunkt beskæftiger Aarhus-afdelingen 40 medarbejdere, og på landsplan beskæftiger DAHL mere end 200 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus, Herning, Viborg og Esbjerg.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22