Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Advokat og associeret partner Thomas Møller Harhoff Kristensen fejrer den 1. november sit 20-års jubilæum hos DAHL Advokatfirma.

05-11-2019
Associeret partner fejrer 20-års jubilæum hos DAHL

Advokat og associeret partner Thomas Møller Harhoff Kristensen fejrer den 1. november sit 20-års jubilæum hos DAHL Advokatfirma.


Thomas kom til DAHL i 1999 som advokat, og har de seneste 10 år været leder af DAHLs inkassoafdeling, hvor han primært arbejder med realkreditinkasso/tvangsauktioner for kreditforeninger og banker.


Thomas har igennem de 20 år opnået meget, bl.a. møderet for Landsretten og har i en årrække været bestyrelsesmedlem i foreningen Danske Inkassoadvokater under Danske Advokater.


Når man spørger Thomas til 20-års jubilæet, siger han: ”DAHL har været igennem en rivende udvikling, siden jeg startede i firmaet som advokat. På det tidspunkt var DAHL advokatkontoret i Viborg. I dag er DAHL et landsdækkende advokatfirma med kontorer i København, Århus, Esbjerg, Herning og Viborg. DAHL er aldrig længere væk end ”lige i nærheden”.


Privat nyder Thomas tiden med familien og golfkøllerne såvel i ind- som i udland.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies