Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Den 1. november 2019 tiltrådte Tue Lesbo som advokat i DAHL Advokatfirma, hvor han bliver tilknyttet firmaets insolvensafdeling samt afdeling for erhvervsret.

15-11-2019
DAHL Esbjerg styrker sine kompetencer inden for insolvens- og erhvervsret

Den 1. november 2019 tiltrådte Tue Lesbo som advokat i DAHL Advokatfirma, hvor han bliver tilknyttet firmaets insolvensafdeling samt afdeling for erhvervsret.

 

Tue får sin daglige gang på DAHLs kontor i Esbjerg, hvor han vil beskæftige sig med behandlingen af konkursboer inden for alle brancher - herunder produktionsvirksomheder, landbrug og ejendomsselskaber. Derudover vil han også rådgive firmaets klienter i sager vedrørende generel erhvervsret.

 

Tue, der født og opvokset i Esbjerg, kommer fra en stilling som advokat i et andet advokathus og om sit skifte til DAHL, fortæller Tue, at det primært skyldes muligheden for at kombinere udviklingsmuligheder og karriere med familieliv.

 

Når Tue ikke sidder fordybet i komplekse insolvens- eller erhvervsretsparagraffer med sine klienter som serviceres ud fra mottoet: ”Hurtig og konkret rådgivning skaber den største værdi”, bruges tiden på kæresten, golf og naturoplevelser i og omkring Esbjerg.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies