Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed

Den 1. marts starter Simone Glavind som advokatfuldmægtig hos UNIVERSADVOKATER, der har kontorer i Vestergade i Aarhus.

27-02-2020
Ny fuldmægtig hos UNIVERSADVOKATER med fokus på sport

Den 1. marts starter Simone Glavind som advokatfuldmægtig hos UNIVERSADVOKATER, der har kontorer i Vestergade i Aarhus.

 

Simone Glavind, der er juridisk kandidat fra Aarhus Universitet, kommer fra en tilsvarende stilling hos advokatfirmaet LRP i Horsens.

 

Hun beskæftiger sig med sportsret (herunder e-sport) og privatlivets retsforhold - testamenter, ægtepagter, fremtidsfuldmagter, bolighandler (bl.a. andelsboliger), lejeret, personskadeerstatning og dødsboer.

 

Simone Glavind har en betydelig del af sit netværk og sin klientbase i Horsens. I nogle år spillede hun håndbold på divisionsplan i Horsens Håndboldklub.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies