Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


13-08-2020
Fire nye fuldmægtige hos Advokatgruppen

Advokatgruppen fortsætter væksten ved at ansætte 4 nye advokatfuldmægtige. Advokatgruppen oplever stor travlhed, og har derfor valgt at ansætte; Victoria Nørgaard, Christian Djurhuus, Sara Aslak Pommerencke og Michelle Elise Holm. De nyansatte advokatfuldmægtige skal bidrage til Advokatgruppens fortsatte fremgang på kontorerne i Aarhus, Horsens og Fredericia. De nyansatte advokatfuldmægtige har kompetencer indenfor forskellige retsområder, og skal på den måde gøre de respektive afdelinger endnu stærkere.
 

Advokatfuldmægtig Victoria Nørgaard startede i maj hos Advokatgruppen. Victoria udgør en del af det voksende Team Privat, hvor hun behandler sager inden for familieret, dødsbobehandling, forældreansvarssager m.v.. Victoria er 27 år gammel og Victoria bor i Stensballe ved Horsens sammen, med sin kæreste og deres fælles søn. 

 

Christian Djurhuus startede pr. 1. august som advokatfuldmægtig hos Advokatgruppen, efter at have færdiggjort sit studie på Aarhus Universitet. Christian har tidligere været stud.jur. hos Advokatgruppen, hvor han har været en del af vores advokatkontor i Fredericia. Christian skal være en del af Team Proces, som beskæftiger sig med retssager. Christian er født og opvokset i Fredericia og er også i dag bosat i byen.

 

Michelle Elise Holm startede ligeledes pr. 1. august som advokatfuldmægtig hos Advokatgruppen. Michelle er uddannet cand.jur. fra Syddansk Universitet i juni 2020, og har tidligere været stud.jur. hos Advokatgruppen. Michelle fortsætter i personskadeafdelingen, og hun skal primært behandle sager inden for personskadeerstatning og forsikringsret.

 

Sara Aslak Pommerencke startede pr. 1. august som advokatfuldmægtig hos Advokatgruppen. Sara skal udgøre en del af vores Team Privat og er specialiseret inden for sager vedrørende familie- arveret, dødsbobehandling, forældreansvarssager, fast ejendom og skilsmissesager. Privat bor Sara i Horsens med sin mand. Sara har tidligere været ansat her på kontoret og vi er glade for at kunne byde hende velkommen tilbage.

 

”Vi er glade for, at Victoria, Christian, Michelle og Sara har valgt, at ville bruge deres kompetencer hos os. Vi ser et stort potentiale i dem, og glæder os til et (fortsat) godt samarbejde. Ansættelserne sker som et led i den positive udvikling, som Advokatgruppen har gennemgået de sidste år, og afspejler vores ambition om at fortsætte væksten. Vi er stolte af, at vi i år har kunne ansætte 4 advokatfuldmægtige, og at vi har kunne finde flere af dem inden for egne rækker”. udtaler Nicolai Brommann Carøe, adm. partner, Advokatgruppen.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22