Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed


24-08-2020
Advokat Robert Mikelsons fylder 60 år

Robert Mikelsons, Klampenborg, advokat (H) og partner i NJORD Law Firm, fylder 60 år den 1. september.


Efter seks år som advokatfuldmægtig og advokat i Hjejle, Gersted og Mogensen, skiftede Robert Mikelsons i 1990 til Dragsted Advokater, nu Bech-Bruun, hvor han blev partner i 1993. Fra 2005 til 2013 var han partner i det internationale advokatfirma Eversheds som leder af skatteafdelingen i København. Siden 2013 har han været partner og leder af teamet Skat&Moms i NJORD Law Firm, København.


Han har i hele forløbet hovedsageligt beskæftiget sig med rådgivning og sagsførelse vedrørende skatter og afgifter og ikke mindst moms. Blandt sin generation af advokater og skatterådgivere går han under navnet ”Mr. Moms”. Han har ført flere væsentlige sager for Højesteret på området. Et af højdepunkterne var momssagen ved bl.a. EU-Domstolen for Cimber Air, som fik stor betydning for flere danske luftfartsselskaber.


I en årrække var Robert Mikelsons ekstern lektor i international skatteret på Handelshøjskolen i København, nu CBS. I flere år var han redaktør for fagbladet Skat Udland og har gennem årene været forfatter til mange publikationer om skatte- og momsret. Blandt de seneste er et bidrag til festskriftet i anledning af momslovens 50 års jubilæum.


Som medlem af Advokatrådets Skatteudvalg i mere end 20 år har han ydet bidrag til advokaternes kollegiale arbejde. Han har medvirket ved udarbejdelsen af alle Advokatrådets høringssvar i forbindelse med ny lovgivning og praksis på momsområdet i perioden. Som medlem af Danmarks Skatteadvokater siden stiftelsen i 1987 har han givet talrige indlæg om aktuelle momsretlige forhold.


Efter en lovende tid som ungdomsspiller i fodbold blev Robert Mikelsons som 20-årig bidt af volleyball. I den klub, der i dag er Gentofte Volley, mødte han i 1981 Karen, som han er gift med, og som han har tre drenge med. De har alle tre optrådt på det danske volleyball-landshold og er alle tre blevet danske mestre med Gentofte Volley, som han fortsat er tæt knyttet til på ledelsesniveau. Volleyballsporten har medført en lang række tillidshverv blandt andet som medlem af udvalg i Gentofte Kommune og i Volleyball Danmark, hvor han for nylig er blevet medlem af bestyrelsen.


Fødselsdagen bliver fejret med den nærmeste familie i hjemlige rammer. Fødselaren glæder sig over at samle hele familien, inklusive hans to børnebørn, i Klampenborg. 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Webredaktør | T: +45 33 43 70 22 | E: sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside, men hjælper også de mange specialforeninger for advokater, der administreres i huset, med at udarbejde nyhedsmails og opdatere deres hjemmesider.

 

Stine har været med siden tiden i Advokaternes Serviceselskab. Mange store og små opgaver kommer forbi Stines bord, med alt fra nyhedsmails, Danske BOLIGadvokaters brevkasse og administrationen af vores medlemssystem.

 

Stine bliver flittigt brugt som korrekturlæser på stort og småt – og kan altid hjælpe til, hvis du har glemt dit password til hjemmesiden. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22

Ret cookies