Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


22-02-2021
Advokat Jan Schøtt-Petersen (H) fylder 60 år den 25. februar

Advokaten har igennem adskillige år talt forbrugernes sag, som formand for Danske BOLIGadvokater og som flittigt benyttet ekspert i medierne. Sideløbende med karrieren, først i det københavnske og siden i Helsingør, har Jan Schøtt-Petersen været travlt optaget af branchepolitik, medlem af Advokatrådet, erhvervsministeriets rådgivende ejendomsomsætningsudvalg, ministerielle følgegrupper for tinglysning og huseftersyn.

 

Med den runde dag i horisonten og efter 10 år i spidsen for en af advokatbranchens mest succesrige specialforeninger har han overladt ledelsen af boligadvokaterne til yngre kræfter for nu fuldt ud at hellige sig sit advokatfirma, Alliance Advokater Helsingør. Her kan han i 2021 både fejre 20-års jubilæum i det smukke domicil på Søndre Strandvej og 40-års jubilæum for første ansættelse på advokatkontor som stud.jur. i København.

 

Advokatkontoret, som Jan Schøtt-Petersen driver sammen med sin hustru, advokat Henriette K.B. Andersen, er en blandet landhandel. Det drejer sig om rådgivning til lokale, ejerledede erhvervsvirksomheder, privatretlige emner, samt rådgivning om alle aspekter af fast ejendom i hele det storkøbenhavnske område. Han er tillige værdsat af klienter som procedør ved retssager for by-, lands- og Højesteret samt for Voldgiftsnævnet for bygge- og anlægsvirksomhed.

 

Selvom advokatkarrieren til tider har været hæsblæsende, har Jan Schøtt-Petersen altid prioriteret privatlivet med base i familiens 170 år gamle hus i Espergærde. De to voksne døtre er flyttet hjemmefra, men kommer ofte på besøg for at nyde samværet med forældrene og fødselarens evner som ivrig amatørkok. Glæden ved musik, skiløb og sejlads fylder også meget i hans liv. I det forgangne år har han fejret sølvbryllup med Henriette, og i den forbindelse faldt det helt naturligt, at de sammen med pigerne og deres kærester udnyttede genåbningen af samfundet til en eventyrlig sejlerferie i den kroatiske skærgård.

 

Den runde dag fejres på baggrund af den ny nedlukning i al stilfærdighed sammen med hustru og døtre.

 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22