Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


25-02-2021
Nyt domicil: DLA Piper rykker ind på Oslo Plads II

Et moderne udtryk, interaktion i åbne kontorlandskaber og et ønske om en fælles brandprofil i Aarhus og København, har trukket DLA Piper fra Rådhuspladsen til Østerbro, hvor den københavnske afdeling den 1. marts rykker ind i det nybyggede Oslo Plads II.

 

Danmarks førende, globale advokatvirksomhed, DLA Piper, bytter adressen på Rådhuspladsen ud med spritnye lokaler i den nyopførte bygning lige ved siden af Østerport Station. DLA Piper fastholder dermed en central beliggenhed i City med gode adgangsforhold for medarbejdere og kunder - både i bil og via offentlig transport - og med let adgang til Københavns Lufthavn.

 

Det er ønsket om at bo i moderne omgivelser, der matcher en moderne advokatvirksomhed, der ligger til grund for beslutningen om at flytte til nye lokaler.

 

”Med flytningen til Oslo Plads II får vi fysiske rammer, der passer til vores strategi og samtidig opfylder et ønske om en fortsat central beliggenhed. Vi får mulighed for at udvikle os i et tidssvarende domicil, der understøtter moderne samarbejdsformer – på tværs af kompetencerne i vores virksomhed og sammen med vores medarbejdere og kunder”, siger Martin Lavesen, Managing Partner i DLA Piper Denmark.  

 

 

Bygningen, der er tegnet af arkitektfirmaet KHR Architecture, er en nyopførelse af naboejendommen til Østerport station. Det samlede byggeri på oprindeligt ca. 6.600 kvm. er en gennemgribende ombygning af den eksisterende bygning, hvor senest Mærsk Oil har haft til huse. Hertil er nyopført 11.000 kvm. nybyggeri. DLA Piper bor på de tre øverste etager, der udgør tilsammen ca. 8.300 kvm.

 

Flytningen betyder nye rammer for både medarbejdere og kunder i København, hvor den centrale beliggenhed med gode adgangsforhold via både bil og offentlig transport har været et ”must” ved valget af lokation. 

 

"Vi har været meget bevidste om, at vi ville fastholde en central beliggenhed for vores kontor i København. Vi skal være tilgængelige. Det har vi i den grad opnået med en placering på Oslo Plads II", siger Martin Lavesen.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22