Velkommen  

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


08-03-2021
Advokat Andreas Boe Laulund fylder 40 år

Advokat og partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, Andreas Boe Laulund, fylder 40 år den 6. marts 2021. Andreas Boe Laulund er uddannet bachelor i finansiering og risikostyring fra Virginia Tech (USA) i 2004 og cand.jur. fra Københavns Universitet i 2009. Han har arbejdet i Kromann Reumert siden. Andreas er for nyligt blevet partner; nemlig i januar 2021 og har i februar 2021 opnået møderet for Højesteret.

 

Andreas Boe Laulund har igennem sin karriere rådgivet danske og udenlandske klienter om insolvensretlige forhold inden for forskellige brancher, herunder blandt andet ejendomsudvikling og finansiering, retail, entreprise, turisme, bank, finans og forsikring. Som led i rådgivningen har Andreas Boe Laulund ført et betydeligt antal retssager for de danske domstole og voldgiftsinstitutter samt rådgivet danske klienter om retssager i udlandet.

 

Privat bor Andreas Boe Laulund i Gl. Holte med sine børn Rose og Alfred og sidder blandt andet i bestyrelsen i Gentofte Tennisklub.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22