Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


16-04-2021
Poul Schmith opruster med ny partner på området for ESG-compliance

Fotograf: Olafur Gestsson

Line Berg Madsen tiltræder 15. april som partner hos Poul Schmith. Hun har en fortid hos bl.a. VKR Holding, Kromann Reumert, PwC og senest har hun videreudviklet den danske kapitalfond Industri Udviklings rammeværk for environmental, social, governance-forhold (ESG).

 

Line har erfaring med juridisk og praktisk rådgivning på højeste plan fra en lang række virksomheder i den private sektor, både store børsnoterede, familie/ejerledede virksomheder samt kapitalfonde og fondsejede investorer og har altid haft elementer af compliance og bæredygtighed i sit arbejde. I takt med nye lovgivningskrav og interessenters opmærksomhed på ESG har hun beskæftiget sig med due diligence, bæredygtig finansiering og FN’s verdensmål.

 

Den grønne omstilling og ansvarlighed i værdikæden rykker for alvor ind i hverdagen
De fleste danske virksomheder arbejder allerede med ESG i form af bl.a. certificeringer, ledelsessystemer og compliance, men har begrænsede ressourcer og finder forståeligt nok lovgivningen og kravene komplekse.

 

Line Berg Madsen har stor erfaring med at få de lovgivningsmæssige og tekniske krav gjort operationelle gennem overskuelige værktøjer og målepunkter, der giver mulighed for opfølgning og rapportering. Hun har hjulpet en lang række virksomheder med at integrere hele eller dele af ESG-spektret i tankegangen hos virksomhedsledere og ansatte, få dem oversat til processer og skabt en opmærksomhed på emnerne i hverdagen.

 

Hun hjælper med at sørge for kundernes ESG-compliance og risikovurderinger, og at ESG kan bruges som noget, de tænker ind i deres produktudvikling, optimering af virksomhedens værdi og til medarbejderfastholdelse.

 

Hos Poul Schmith ønsker vi at hjælpe med at gøre virksomheder, myndigheder, produkter og tjenesteydelser grønne og bæredygtige. Det er imidlertid ikke noget, man bare ”gør”. Det kræver data, systematisk compliance og dokumentation samt en klar fordeling af ansvar, roller og processer. Det fylder meget hos vores kunder, og der er kommet omfattende regulering, som kræver ekspertviden at implementere. Line er ekspert i dette, og vi ser meget frem til at få hende med på holdet, siger partner Peter Hedegaard Madsen.

 

Line Berg Madsen er 38 år og uddannet jurist fra Københavns Universitet i 2008. Hun er gift med advokat Rasmus Berg Madsen, og sammen har de to børn på fire og 10 år. 

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22