Velkommen   (0 lektioner)

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


06-07-2021
Hans Jakob Folker fylder 50 år

Hans Jakob er partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, og fylder 50 år den 8. juli 2021. Før Hans Jakob Folker kom til Kromann Reumert var han vicestatsadvokat i SØIK (også kendt som Bagmandspolitiet), hvor han blandt andet var beskæftiget med internationale korruptionssager og økonomisk kriminalitet. Hans Jakob startede sin karriere i Finanstilsynet.

 

Hans Jakob Folker står i spidsen for Kromann Reumerts erhvervsstrafferetsafdeling, som han har været med til at grundlægge. Afdelingen beskæftiger sig med erhvervsstraffesager og undersøgelser blandt andet vedrørende bestikkelse og korruption samt intern svig. Hans Jakob rådgiver typisk større danske og udenlandske finansielle virksomheder og erhvervsklienter.

 

Til daglig bor Hans Jakob Folker på Frederiksberg sammen med Thilde og har fire børn. Fritiden bruger han på familie, venner og rejser.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

Kontakt Stine Rosenkilde på tlf.

33 43 70 22