Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


06-03-2020
Ruth Caddock Hansen partner hos UNIVERSADVOKATER

UNIVERSADVOKATER, der har kontor i Aarhus, har optaget Ruth Caddock Hansen som partner.

 

Ruth Caddock Hansen, der er englænder og 46 år, har været tilknyttet UNIVERSADVOKATER i 3 år som associeret partner. Hun opnåede bestalling som solicitor (England og Wales) i 2000 og dansk advokatbestalling i 2009. I nogle år arbejdede hun som solicitor i store advokatfirmaer i Oxford og London, inden hun begyndte at praktisere i Danmark, dog afbrudt af et par år i USA.

 

Ruth Caddock Hansen arbejder næsten udelukkende med internationale klienter og internationale retsforhold, såvel for store koncerner som for mindre og mellemstore virksomheder. Ud over internationale retsforhold rådgiver hun om generel erhvervsret, ansættelsesret og persondatabeskyttelse (GDPR). Hun har de seneste to år rådgivet om persondatabeskyttelse i 29 europæiske og andre lande.

 

En af firmaets to andre partnere, Gitte Nedergaard, siger i anledning af optagelsen: - Vi er virkelig glade for at kunne knytte Ruth endnu tættere til os. En stor del af firmaets arbejde foregår på engelsk og hen over landegrænserne, og selv om mange af os er vant til hver dag at rådgive på engelsk, så sætter vores klienter særlig pris på Ruth, der har et ben i to kulturer og to retssystemer, og som er flydende på både dansk og engelsk.

 

UNIVERSADVOKATER har kontorer i Vestergade i Aarhus og tæller ca. 40 medarbejdere.

Se nogle af Ruth Caddock Hansens seneste sager på https://www.legal.dk/da/diverse/uge-9-2017/


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22