Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


14-04-2020
Ny associeret partner i DAHL Advokatfirma

Advokat Frans Skovholm er udnævnt til associeret partner i DAHL Advokatfirma. Frans rådgiver primært inden for området Compliance og risikostyring med fokus på forankring og IT-understøttelse. Som associeret partner skal han blandt andet være med til at sikre, at DAHL fortsætter det strategiske arbejde inden for LegalTech.

 

Som led i et øget fokus på rådgivningsområdet compliance og risikostyring, har DAHL udnævnt advokat Frans Skovholm til associeret partner. De seneste par år har Frans arbejdet med specialiseret juridisk og forretningsorienteret rådgivning inden for informationssikkerhed, persondata, compliance og ikke mindst risikostyring.

 

Om udnævnelsen til associeret partner siger Frans: ”Jeg er meget glad for, at DAHL har valgt at optaget mig som associeret partner. Jeg ser det som en stor anerkendelse af mit arbejde inden for compliance og risikostyring. DAHL er en virksomhed, som jeg er meget glad for at være en del af, og som har været med til at udvikle mig som advokat og menneske. Jeg glæder mig meget til fortsat at udvikle og styrke vores kommercielle og forretningsmæssige fokus og ikke mindst at arbejde videre med IT-understøttelse til gavn for vores klienter.”

 

Frans er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2008. Bortset fra en kort periode hos et andet advokatfirma, har han haft hele sin juridiske karriere i DAHL, hvor han startede som advokatfuldmægtig i 2008. Han ser tilbage på et årti, hvor advokatfirmaet har gennemgået en markant udvikling: ”DAHL har gennemgået en markant forandring, og det er en spændende rejse at tage del i. Vi er gået fra at være traditionelt advokatfirma til en innovativ spiller i branchen, som tager en aktiv position som first mover i forhold til måden, man ønsker at drive advokatvirksomhed på.”

 

Frans er 39 år og bor privat i Viborg med sin hustru og deres tre børn. I fritiden er han meget aktiv og særligt engageret i fodbold, herunder i den lokale fodboldklub, NUGF Viborg, hvor han er formand.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22