Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


24-06-2020
Ny partner i BACH Advokatpartnerselskab

Advokat Peter Stakemann tiltræder 1. juli 2020 som ny partner i BACH Advokatpartnerselskab. Det sker som led i BACH’s strategiske målsætning om fortsat vækst, og samarbejdet med Peter Stakemann vil yderligere styrke BACH inden for særligt selskabsretten og BACH’s fokus på ejerledede virksomheder.

 

Peter Stakemann har i mange år drevet selvstændig advokatvirksomhed i Advokatfirmaet Stakemann. Advokatfirmaet Stakemanns aktiviteter vil fremover foregå i BACH-regi. “Hos Stakemann har vi primært haft fokus på selskabsretten, men vi oplever i stigende grad, at vores klienter også efterspørger yderligere hjælp med for eksempel ansættelsesret, finansieringsret og M&A, og det er områder, hvor BACH står stærkt. På samme måde kan Stakemanns ekspertise forhåbentlig komme BACH’s faste klienter til gode.” siger Peter Stakemann.

 

“Vi har fælles værdier og ser i meget høj grad ens på, hvordan vi driver advokatvirksomhed. Vi ser meget frem til samarbejdet med Peter Stakemann.” udtaler Claes Illum Christensen, managing partner i BACH. Stakemann er for mange synonymt med etablering og salg af selskaber. Denne ydelse vil fortsat som i dag blive udbudt af et selvstændigt selskab under navnet Stakemann.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22