Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


27-05-2021
Cecilie Hjorth er færdiguddannet advokat

Cecilie Hjorth er tirsdag d. 25. maj 2021 blevet færdiguddannet advokat efter at have været advokatfuldmægtig hos Advokatgruppen. Cecilie har som advokatfuldmægtig været tilknyttet Advokatgruppens retssagsteam, hvor hun har beskæftiget sig med retssager primært inden for det erhvervsretlige område. Derudover har Cecilie været tilknyttet Advokatgruppens inkassoteam og insolvensteam. Cecilie fortsætter som advokat hos Advokatgruppen.

 

Om hendes tilgang til arbejdet som advokat fortæller Cecilie: ”Jeg har særligt fokus på at skræddersy min rådgivning til den enkelte klients behov, og det der motiverer mig er, når jeg kan hjælpe mine klienter med at få en god afslutning på en sag. Nogle gange kan man lave en forkromet juridisk løsning på et problem, men det er bare ikke altid det, klienten har brug for. Det handler om tidligt at få afstemt forventningerne, så der er klare linjer om, hvor vi er, hvor vi skal hen, og hvordan vi kommer dertil. På den måde får jeg hurtigt et indblik i, om jeg skal tage de juridiske briller på og lade juraen løse problemet, eller om jeg skal tage de kommercielle briller på og søge en anden løsning for klienten. Det er mit ønske, at den rådgivning jeg giver til mine klienter, skaber værdi for dem. Andre gange er det nødvendigt at gå hele vejen i retten, og så er det en fantastisk følelse, når en grundig sagsforberedelse bærer frugt og kulminerer i en dom, der giver klienten medhold”.

 

Cecilie startede hos Advokatgruppen allerede i 2009 som piccoline i hendes sabbatår. I 2016 kom Cecilie tilbage til Advokatgruppen som færdiguddannet jurist. Her har hun taget uddannelsen som advokatfuldmægtig bl.a. under vejledning af Helle Brandt, som har været hendes principal.

”Jeg har virkelig været glad for at være en del af Advokatgruppen, og jeg var slet ikke i tvivl om, at jeg gerne ville fortsætte her som advokat, hvis det blev en mulighed, som det heldigvis gjorde. Hos Advokatgruppen er vi store nok til, at man altid har en kollega, man kan tage fat i, hvis man har et spørgsmål indenfor et sagsområde, som man ikke selv er hundredmetermester i, mens vi samtidig er små nok til, at man føler sig som en del af ét hus, selvom vi er spredt på tre forskellige lokationer. Det er motiverende hver dag at arbejde sammen med kollegaer, der brænder for deres fagområder og er superdygtige til det, de laver.”, siger Cecilie.

 

”Vi ønsker Cecilie stort tillykke med hendes nye, velfortjente titel som advokat. Vi har haft glæde af Cecilies varme personlighed, strukturerede tilgang og analytiske mindset i de seneste knap 5 år. I den tid har Cecilie tilegnet sig en bred vifte af kompetencer, som, også fremover, vil styrke vores retssagsteam til glæde for både os og vores kunder. ” siger Nicolai Brommann Carøe, Administrerende Partner, Advokatgruppen.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22