Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


21-09-2021
M&A-profil overtager lederpost i Bruun & Hjejle

Efter fire succesfulde år giver Karsten Kristoffersen stafetten som managing partner i Bruun & Hjejle videre til den 43-årige M&A-partner Andreas Nielsen, der er valgt som ny managing partner for advokatfirmaet med mere end 250 medarbejdere i Nørregade i København. Andreas Nielsen tiltræder som managing partner med virkning fra 1. januar 2022.



Andreas Nielsen har beskæftiget sig med M&A i næsten 20 år og rådgiver en bred vifte af danske og internationale kapitalfonde og virksomheder i forbindelse med køb og salg af virksomheder. Andreas har været hos Bruun & Hjejle siden 2005, blev partner i 2013 og har siden 2014 været medlem af Bruun & Hjejles bestyrelse.



”Jeg er stolt over den tillid, som partnerne har vist mig. Jeg glæder mig til at tage fat på min nye rolle og til at stå i spidsen for et af Danmarks førende advokatfirmaer. Som managing part- ner synes jeg, at det er vigtigt at holde fingeren på pulsen, og jeg vil derfor også fortsætte mit arbejde med transaktioner for klienter. Vi har en klar og velfungerende strategi, som vi fortsætter med at eksekvere på. Jeg er samtidig optaget af den fortsatte udvikling af vores fundament, så vi stadig kan understøtte og udvikle jurister med ambitioner, og at vi kan tilbyde vores klienter knivskarpe løsninger på deres udfordringer i en omskiftelig verden.” siger Andreas Nielsen.



Et planlagt generationsskifte
Karsten Kristoffersen, som i august måned rundede fire år på posten, stopper efter eget ønske, og det er en enig partnerkreds, der har peget på Andreas Nielsen som ny managing partner. Generationsskiftet vil blive gennemført som en glidende overgang, hvor Karsten og Andreas vil have et tæt samarbejde, indtil skiftet formelt sker den 1. januar 2022. Bestyrelsesformand Ole Spiermann udtaler i den forbindelse:



”Karsten har ydet en formidabel indsats som managing partner, og vi står nu med en virk- somhed, der har rebet sejlene og vækster inden for de rigtige områder. Bruun & Hjejle har de seneste år skærpet profilen til en mere moderne virksomhed, og vi vil blive ved med at udvikle os. Det er en del af et planlagt generationsskifte, at Andreas nu bliver managing partner. Når en af vores ledende M&A-partnere sætter sig i stolen som managing partner, er det selvfølgelig også tegn på betydningen af M&A for os, hvor vi senest styrkede området med optagelse af tre unge partnere. Vi har et velfungerende setup, hvor managing partner har et tæt parløb med vores direktør, Helle Lehmann Staun, så jeg forventer en glat overgang, og jeg glæder mig til samarbejdet med Andreas.”

Om Bruun & Hjejle
Bruun & Hjejle er et advokatpartnerselskab placeret i indre København. I dag er vi mere end 250 medarbejdere. Løsningspassion, beslutningskraft og mod gennemsyrer vores måde at drive virksomhed på. Mod handler for os om at være klare i mælet, men også at turde at vælge fra. Vi mener, at det hverken er troværdigt eller holdbart at ville være bedst til det hele. Derfor er vores strategiske fokus på M&A, Fast Ejendom og Proces. En prioritering, der giver os mulighed for at forstå de forretninger og processer, vi beskæftiger os med, i dybden. Derudover arbejder vi i teams for at finde den bedste løsning for vores klienter – dét og meget mere kan du læse om på www.bruunhjejle.dk.

 

CV - Andreas Nielsen
2022- Managing partner, Bruun & Hjejle 2014- Bestyrelsesmedlem, Bruun & Hjejle 2013- Partner, Bruun & Hjejle
2005- Advokat, Bruun & Hjejle
2004-2005 Associate, White & Case LLP, New York, USA 2004 LLM., New York University School of Law
2004 Cand.jur., Københavns Universitet

Andreas er gift med Camilla og sammen har de 2 børn.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22