Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


29-11-2021
Jubilæum og fødselsdag

Den 14. december fylder advokat Gitte Nedergaard 60 år.

 

Gitte Nedergaard, der er parter i UNIVERSADVOKATER, fejrede tidligere på året 30 års jubilæum som advokat.

 

Gitte Nedergaard har i årtier beskæftiget sig intensivt med juraen omkring turisme og specielt vedrørende fritidshuse og ferielejligheder i Danmark og internationalt. Herudover er erhvervsejendomme, ejendomsprojekter og anden fast ejendom et hovedarbejdsområde. Karrieren har blandt andet også bragt hende omkring en årrække som advokat for Dansk Håndboldforbund, en milliardvoldgift mod en mellemøstlig stat ved ICC Court of Arbitration i Paris og store kontraktopgaver vedrørende mange europæiske lande og fx Irak, Ægypten, Korea, Costa Rica, Bahrain og U.S.A.

 

De to runde hjørner fejres ved en reception for klienter, kolleger og andre forretningsforbindelser i UNIVERSADVOKATERs pianobar, Vestergade 3, Aarhus, fredag den 3. december kl. 13-17.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22