Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


02-12-2021
Bruun & Hjejle udnævner seks nye partnere

Bruun & Hjejle udvider partnerkredsen med fem nye partnere. I tillæg tiltræder en Director stillingen som associeret partner. Fem kommer fra egne rækker, mens en er hentet udefra. Alle optagelserne vil på hver deres måde styrke firmaets strategiske fokus på transaktioner og fast ejendom samt undersøgelser og tvister, lyder det fra bestyrelsesformand, Ole Spiermann.

Med afsæt i et ønske om at styrke firmaets strategiske fokus yderligere har Bruun & Hjejle foretaget seks nye udnævnelser. Fra den 1. januar 2022 kan Lasse Mikkelsen, Johannes Hedegaard, Andreas Bøgh og Rasmus Skov kalde sig partnere, mens Sidsel Sofie Oldenburg kan skrive associeret partner på visitkortet. Herudover slutter den succesfulde entrepriseadvokat, Liv Helth Lauersen sig også til partnerkredsen i starten af det nye år.  

”Sidste år oprustede vi særligt på M&A-siden af forretningen, mens vi i år udnævner profiler med ekspertise indenfor proces og fast ejendom. Alle udnævnelserne understøtter vores strategiske position og ambition om fortsat at være det foretrukne valg på store og komplekse transaktioner, tvister og undersøgelser. Vi får med de her udnævnelser endnu flere repræsentanter for næste generation i partnerkredsen ” siger Ole Spiermann.

 


Lasse Mikkelsen, 32 år  
Lasse arbejder med retssager, voldgiftssager og advokatundersøgelser og er spe-cialiseret inden for tvister i den finansielle sektor samt inden for energi og infrastruktur. Lasse har bl.a. været en stor del af sagen om den tidligere LED-virksomhed og vækstkomet Hesalights konkurs, hvor konkursboet fik medhold i et erstatningskrav mod den tidligere ledelse og revisor på DKK 200 mio. Lasse blev i 2021 udvalgt som Talent 100 af Berlingske.

 


Johannes Hedegaard, 31 år
Johannes er specialiseret inden for proces med særligt fokus på insolvensretlige tvister. Johannes er, i en tidlig alder, blevet betroet selvstændig varetagelse af vigtige retssager og har bl.a. repræsenteret konkursboet efter BIOS i en principiel tvist med Region Syddanmark med en værdi på mere end 40 mio. kr.

 

Andreas Bøgh, 34 år
Andreas er specialiseret inden for fast ejendom med særligt fokus på store, komplekse ejendomstransaktioner og udviklingsprojekter. Andreas har betydelig erfaring med langsigtede samarbejder mellem bl.a. danske pensionskasser, internationale kapitalfonde og developere. Han har været involveret i en række toneangivne udviklingsprojekter, bl.a. har Andreas været en stor del af Danica Pensions udvikling af Postbyen i København. Et projekt, som tilsigter at skabe et af de mest attraktive, centrale byområder i Danmark.  

 


Rasmus Skov, 35 år
Rasmus er en af Danmarks førende advokater inden for lejeret og erhvervslejeret. Han har indgående kendskab til ejendomstransaktioner, udviklingssager og rådgivning om fast ejendom. Rasmus har b.la. været involveret i store sager som A/B Duegården og A/B Hostrups Have.

 


Sidsel Sofie Oldenburg, 37 år
Sidsel beskæftiger sig med transaktioner og udviklingssager inden for fast ejendom og har stor erfaring med at rådgive bl.a. internationale kapitalfonde i M&A-real estate transaktioner og danske pensionskasser i udviklingssager.  
 


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22