Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


23-06-2022
Advokat Sara Salting Smidemann fylder 30 år

Advokat i advokatfirmaet Kromann Reumert, Sara Salting Smidemann, fylder 30 år den 24. juni 2022. Sara er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 2017 og har været hos Kromann Reumert siden 2016.

 

Sara har i sin tid hos Kromann Reumert beskæftiget sig med fast ejendom og hjælper aktører inden for ejendomsbranchen med udvikling, opførelse og overdragelse af fast ejendom. I de seneste år har Sara særligt specialiseret sig inden for gennemførelse og styring af større og komplekse ejendomstransaktioner, hvor hun har særlig fokus på at yde klar rådgivning, som er praktisk anvendelig for klienten.

 

Til daglig bor Sara i Aarhus forstaden Tranbjerg sammen med Rasmus og deres tvillingepiger, Clara og Olivia på 9 måneder, som hun p.t. er på barsel sammen med og vender tilbage til kontoret i august.  Sara er stor sports-entusiast og ser meget frem til, at Tour de France kommer til Sønderborg, hvor målstregen kommer til at være 400 meter fra hendes barndomshjem. 


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22