Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


01-07-2022
Bruun & Hjejle byder ny partner velkommen

Advokatfirmaet Bruun & Hjejle henter stærk finansieringsretsprofil med solid faglig baggrund og international erfaring. Optagelsen sker med forventning om fort- sat vækst, og supplerer Bruun & Hjejles strategiske fokus på transaktioner, fast ejendom og proces.
 

Bruun & Hjejle byder velkommen til Anne Cathrine Ingerslev som partner. Anne Cath- rine besidder en stor ekspertise indenfor transaktionsfinansiering og har betydelig in- ternational erfaring, som blev funderet i de fire år hun arbejdede som engelsk advokat for det førende internationale advokatfirma Davis Polk & Wardwell i London.

”Vi er meget glade for at få Anne Cathrine med ombord. Hun er en ultrastærk faglig profil, hvis ekspertise kommer til at støtte op om Bruun & Hjejles strategi. Foruden sin kandidatgrad fra Københavns Universitet har Anne Cathrine også en kandidatgrad med speciale i finansieringsret fra Oxford University, og har arbejdet hos et internati- onalt anerkendt advokatfirma, som er involveret i de største og mest komplekse finan- sieringstransaktioner i det internationale marked. Derfor er der et rigtig godt match mellem Anne Cathrines kompetencer og vores position i markedet,” lyder det fra Ole Spiermann, partner og bestyrelsesformand i Bruun & Hjejle.

En stærk profil med internationalt udsyn og fokus på det ”grønne”
Anne Cathrine rådgiver selskaber, fonde, banker og alternative långivere om et bredt spektrum af finansieringstransaktioner. På det danske marked har Anne Cathrine ny- ligt markeret sig ved sin håndtering af refinansieringen af TDC-koncernen. Her råd- gav hun TDC-koncernen i forbindelse med en omfattende refinansiering, som bl.a. omfattede etablering af en ”ring-fenced” sikret infrastruktur-finansieringsplatform for TDC NET. Sagen er ikke kun en af de største danske finansieringssager, men også nyskabende, da tilsvarende strukturer ikke tidligere er anvendt i Danmark.

Anne Cathrine har også stor erfaring med grøn, bæredygtig og anden ESG-relateret finansiering – et område, hvor Bruun & Hjejle oplever stigende efterspørgsel. Anne Cathrine har bl.a. rådgivet European Energy om udstedelsen af grønne obligationer for 300 mio. euro – den største udstedelse af grønne obligationer på Nasdaq Copen- hagen nogensinde.

Når Anne Cathrine skifter til Bruun & Hjejle, er det ikke et spring ud i det ukendte, idet hun har slået sine folder i huset i årene 2006-2012, hvor hun var ansat som student, fuldmægtig og advokat.

”Jeg er tiltrukket af kombinationen af Bruun & Hjejles fokus på høj faglighed og ska- belse af en kultur præget af samarbejde i og på tværs af specialeområder - det er fun- damentet for at kunne rådgive om store og komplekse transaktioner. Jeg glæder mig til at blive en del af Bruun & Hjejles førende team for Bank & Finans, hvor vi i fælles- skab skal bidrage til Bruun & Hjejles fortsatte udvikling og succes,” siger Anne Cath- rine.

Anne Cathrine har de seneste fem år været partner i Plesner. Hun indtræder i Bruun & Hjejle 1. juli 2022.
 
Om Bruun & Hjejle
Bruun & Hjejle er placeret i indre København. I dag er vi omtrent 290 medarbejdere. Løsningspassion, beslutningskraft og mod gennemsyrer vores måde at drive virk- somhed på. Mod handler for os om at være klare i mælet, men også at turde at vælge fra. Vi mener, at det hverken er troværdigt eller holdbart at ville være bedst til det hele. Derfor er vores strategiske fokus på transaktioner, fast ejendom og proces. En prioritering, der giver os mulighed for at forstå de forretninger og processer, vi be- skæftiger os med, i dybden. Derudover arbejder vi i teams for at finde den bedste løs- ning for vores klienter – dét og meget mere kan du læse om på www.bruunhjejle.dk.

For yderligere information kontakt venligst

Line Byrfelt Grønlykke
Kommunikationschef, Bruun & Hjejle
+45 41 11 21 91
ligr@bruunhjejle.dk


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22