Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


01-09-2022
Ny partner hos Poul Schmith/Kammeradvokaten i Aarhus

Advokat Peter Neve tiltræder i dag, den 1. september, som partner hos Poul Schmith/Kammeradvokaten

  

Peter Neve har gennem hele sit arbejdsliv beskæftiget sig med M&A og corporate-relateret arbejde, de sidste tre år som partner hos Dahl Advokatfirma og før det som partner og advokat hos DLA Piper. Peter har et særligt fokus på M&A-transaktioner inden for IT- og tech-segmentet, hvor han bistår kunder med udarbejdelse og forhandling af aftalegrundlag for investeringer, strategiske opkøb og frasalg – både i dansk og international kontekst. 

 

Peter Neve bliver en del af Poul Schmith/Kammeradvokatens kontor på Åboulevarden i Aarhus, hvor han skal være med til at styrke og udvikle firmaets rådgivning på corporate- og M&A-området. Firmaet flytter i efteråret 2023 til Europaplads.

 

”Det er nu 6 år siden, vi etablerede os i Aarhus, og siden da, er det gået meget stærkt. Vi er derfor rigtig glade for at få Peter med på holdet. Han har en dyb faglig indsigt og en stærk kundeforståelse, som vi ser frem til at få sat i spil i både nye og eksisterende sager. Jeg er sikker på, Peter vil bidrage til at styrke vores momentum i Jylland yderligere,” siger Managing Partner Jens Bødtcher-Hansen.

 

Peter Neve bor i Risskov med sin hustru og deres tre børn.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22