Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


05-12-2022
Specialist i dansk-tyske retsforhold fylder 50 år

Mikael Hedager Würtz, advokat (H), L.L.M. og partner hos DAHL Advokatpartnerselskab, fylder 50 år den 9. december.

 

Mikael har mere end 20 års erfaring med at rådgive virksomheder inden for selskabsret, internationale kontrakter, køb og salg af virksomheder (M&A) og offshore-relaterede kontrakter. Hans magistergrad fra Universitetet i Heidelberg blev startskuddet til hans specialisering inden for tyske retsforhold, og han rådgiver både danske og tyske klienter om kontraktindgåelse og EU-udbud via DAHLs German Desk, som han er ansvarlig for. Mikael har desuden været fast partneradvokat for Det Tysk-Danske Handelskammer siden 2008 og er medlem af en række bestyrelser, herunder også tyske koncerners danske datterselskaber.

 

Mikael begyndte sin karriere som jurist og advokat i Aarhus hos advokatfirmaet Bech-Bruun. Siden 2002 har han været en af DAHL, hvor han i dag er partner og har base på kontoret i Esbjerg.

 

Mikael er født i Aarhus, opvokset i Ringkøbing og bor i dag i Esbjerg med sin kone og deres tre børn. Når han ikke håndterer juridiske problemstillinger for sine klienter, kan han blandt andet findes på landevejene, hvor han er en af frontfigurerne i cykelnetværket Team DAHL. Mikael har desuden i en del år været en del af Round Table 70 – nu som mumie – og medlem af VL-gruppe 115.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22