Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


06-01-2023
Partner Jakob Rosing fylder 50 år

Advokat og partner i advokatfirmaet Kromann Reumert, Jakob Rosing, fylder 50 år den 30. december 2022. Han er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i 1997 og har en LL.M. fra King's College i 1998. Jakob har været hos Kromann Reumert siden 1998 og kan fejre sit 25-års jubilæum i firmaet den 1. oktober 2023.

 

Jakob er leder af Kromann Reumerts specialegruppe for sø- og transportret. Han blev partner i 2009 og fik møderet for Højesteret i 2012. Siden 2017 har han været certificeret voldgiftsdommer.

 

Han er medlem af Kromann Reumerts Dispute Resolution Group og yder rådgivning til danske og udenlandske produktions- og handelsvirksomheder, rederier, og forsikringsselskaber. Gennem hele sin karriere har Jakob ført et stort antal rets- og voldgiftssager om forsikrings- og erstatningsretlige emner og alle former for sø-og transportretlige spørgsmål. Han har desuden hovedforhandlet en række sager for Højesteret.

 

Jakob bistår også firmaets klienter i relation til kontrakter om bl.a. køb og salg af skibe og andre aftaler indenfor international handel, logistikaftaler og andre transportrelaterede kontrakter samt forsikringsvilkår. I 2019 blev Jakob valgt til medlem af bestyrelsen i Den Danske Søretsforening.

 

Jakob er gift med Bettina med hvem han har tre sønner på 22, 19 og 13 år. Han bor i Hareskov By. I sin fritid er Jakob ivrig koncertgænger og fast deltager på Roskilde Festival. Han dyrker cross-træning og skiløb og rejser gerne med familien.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22