Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


06-01-2023
Partner Jens Blomgren-Hansen fylder 50 år

Advokat og partner i firmaet Kromann Reumert, Jens Blomgren-Hansen, fylder 50 år den 10. januar 2023. Han er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet, suppleret med en (Master of Laws) fra University of Illinois og en E-MBA fra CBS. Jens har været partner hos Kromann Reumert siden 2008.

 

Jens rådgiver inden for projekt- og struktureret finansiering, kapitalfremskaffelse, selskabsret og energiret, herunder køb, salg, strukturering og finansiering af vedvarende energiprojekter.

 

Han har igennem årene været med til at fremskaffe kapital til og handle vedvarende energiprojekter i mere end 50 forskellige lande. Han har struktureret flere banebrydende investeringsprodukter baseret på blandt andet vedvarende energiprojekter, og har været stærkt involveret i en række projektfinansieringssager, som har vundet international anerkendelse.

 

Jens er højt specialiseret inden for sine kerneområder og anerkendes for sin kommercielle indsigt og evne til at sætte sig ind i den enkelte klients behov og ønsker.

 

Sammen med sin hustru og 3 børn bor Jens i Hareskov. Foretrukne motionsformer er løb, kajak og boksning. Han bokser gerne på og sammen med klienter, som han mødes med kl. 6 hver mandag morgen. 


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22