Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


24-01-2023
Amager Advokater slår sig sammen med ØENS Advokatfirma

Amager Advokater bliver lagt sammen med ØENS Advokatfirma pr. 1. februar 2023.

Advokaterne Mette Bozard Larsen og Anders Larsen, der har drevet Amager Advokater i langt over 35 år, har besluttet at tiden er inde til at benytte de mange synergier og udviklingsmuligheder, der er i at være i en større virksomhed.

 

“Begge firmaer har igennem årene haft et tæt samarbejde og et godt kollegaskab, så det bliver næsten som at komme hjem”: siger Mette, og Anders tilføjer “både kunder og samarbejdspartnere vil få glæde af, at der fremover kan tilbydes en bredere vifte af specialiserede og værdiskabende juridiske tjenester og større ekspertise inden for flere felter.”

 

ØENS Advokatfirma er en del af ØENS Rådgivningshus, hvor vi har en bred palette af økonomiske og juridiske rådgivnings- og administrationsydelser til hhv. ejendomme, SMV og private i DK.

Læs mere her


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22