Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


26-01-2023
Specialist inden for IT-kontrakter og udbudsret udnævnes til partner

Det er med stor glæde, at vi kan informere om en ny udnævnelse fra egne rækker, da advokat Claus Gulholm-Hansen Krüger pr. 1. januar 2023 er udnævnt til Partner hos DAHL Advokatpartnerselskab.Som en del af afdelingen Tech, IP & Data har Claus det sidste år haft særligt stærkt fokus på udviklingen af de forretningsmæssige, ledelsesmæssige, personlige og faglige kompetencer, som er bærende i partnerrollen hos DAHL.


Skarpt fokus på IT-kontraktret og udbudsret
Claus, der har base på kontoret i Aarhus, har gennem sin mangeårige erfaring opbygget en stærk profil inden for IT-kontraktret og udbudsret, herunder særligt IT-udbud, hvor han rådgiver både private virksomheder og offentlige myndigheder om komplekse IT-anskaffelser og alle tilhørende facetter. Claus er også certificeret IT-advokat under foreningen Danske IT-Advokater.


Afdelingsleder for Tech, IP & Data, advokat og Partner Frederik Bruhn, udtaler om udnævnelsen:

”Claus hjælper mange af vores helt store klienter samt klienter fra øvre SMV, særligt inden for IT-kontraktsret og compliance. Claus har en virkelig god praktisk og kommerciel forståelse, hvilket har gjort ham særdeles populær hos vores klienter. Men også internt i huset fungerer han som en god sparringspartner og rollemodel for vores yngre medarbejdere.”

 

Advokat og Partner Michael Rehling, der sidder i DAHLs bestyrelse og ligeledes er en del af Tech, IP & Data, tilføjer:

”Claus har opnået stor anerkendelse for såvel sin faglighed som sin forretningsmæssige forståelse. Dette gælder både for DAHLs klienter og for DAHL som virksomhed, hvor Claus også sikrer en stor værdi.”

 

Claus selv er glad for udnævnelsen:

”Med den nye titel ser jeg frem til at arbejde videre med mit speciale inden for IT-kontrakter og udbudsret og fortsat sikre, at vores klienter får værdiskabende og relevant juridisk rådgivning, der er skræddersyet til dem – og som let kan anvendes i en praktisk kontekst.”

 

Privat bor Claus lidt syd for Aarhus med sin hustru og sammen har de en hjemmeboende søn og en datter, der læser på universitetet.

 

Hos DAHL ser vi frem til at få glæde af Claus’ videre udvikling og bidrag til forretningen.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22