Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


31-01-2023
Ny managing partner i Bruun & Hjejle

Den erfarne advokat Christian Johansen tiltræder som ny managing partner i Bruun & Hjejle.

 

54-årige Christian Johansen bliver ny managing partner. Christian er et velkendt ansigt i Bruun & Hjejle, hvor han har været partner i virksomheden siden 2012 og siden 2014 har været medlem af virksomhedens bestyrelse.

 

Christian Johansen er specialiseret i byggeriets retsforhold og har i mere end 25 år rådgivet danske og internationale parter i byggeriet om blandt andet indgåelse af kontrakter, i tvister under udførelse og håndtering af tvister i forligsforhandlinger, rets- og voldgiftssager.

 

”Bruun & Hjejle har et stærkt fundament og en sund drift, og jeg glæder mig til at tage fat på min nye rolle og stå i spidsen for et af Danmarks førende advokatfirmaer. Fra mine mange år i virksomhedens ledelse kender jeg firmaet rigtig godt, og jeg ser frem til at komme endnu tættere på driften og fortsætte den strategiske udvikling af virksomheden, så Bruun & Hjejle også fremover vil være den foretrukne advokatvirksomhed, når det gælder komplekse transaktioner og tvister for vores klienter og tiltrækning af landets bedste juridiske talenter,” siger Christian Johansen.

 

Erfaren profil med stor faglig tyngde

Det er en enig partnerkreds, der har peget på Christian Johansen som ny managing partner. Bestyrelsesformand Ole Spiermann udtaler i den forbindelse:

 

”Bruun & Hjejle arbejder bestandigt med at optimere virksomheden på alle niveauer, fra vores løsninger til klienter over ledelse og udvikling af vores medarbejdere til deltagelse i samfundet. Når en så erfaren profil med så stor faglig tyngde sætter sig i stolen som managing partner, er det selvfølgelig også tegn på, at vi har en sund og stærk organisation, der er godt rustet til fremtiden. Jeg tror, at Christian er den helt rigtige til positionen som managing partner.”

 

Bruun & Hjejle er placeret i indre København. I dag er der ansat omtrent 290 medarbejdere. Løsningspassion, beslutningskraft og mod gennemsyrer vores måde at drive virksomhed på. Læs mere på www.bruunhjejle.dk.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22