Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


09-10-2023
DAHL udvider med ny partner i Fast Ejendom & Entreprise

DAHL Advokatpartnerselskab kunne den 1. oktober byde en ny partner velkommen. Advokat Kristian Harald Vibæk Sørensen indtræder i afdelingen for Fast Ejendom & Entreprise med base i Aarhus.

 

Kristian kommer fra en stilling som director og advokat hos Kromann Reumert, hvor han har arbejdet i mere end 10 år. Ud over interessen i fagområderne, sætter Kristian en stor ære i at yde direkte og kommerciel rådgivning til sine klienter.

 

Nu er tiden inde til det næste skridt i karrieren, hvor Kristian hos DAHL vil fortsætte sin specialisering inden for fast ejendom og entrepriseret samt understøtte udviklingen af DAHL og vores yngre medarbejdere. Selv fortæller han, at han har glædet sig til skiftet:

 

"Jeg ser frem til sammen med mine dygtige kolleger at udleve visionen om at levere juridisk ekspertise, integritet og dedikation til vores klienter. Vores partnerskab repræsenterer en stærk forpligtelse til at yde den bedste specialiserede rådgivning for klienten. Rådgivning, hvor vi ser det fulde billede og rådgiver konkret, direkte og på en måde, som er let at forstå og implementere. Jeg vil gøre mit yderste for at bidrage til, at vores klienter fortsat får hjælp til at forstå og navigere i det juridiske landskab, samtidig med at vi tager udgangspunkt i klientens virksomheds-DNA og rådgiver strategisk og langsigtet, baseret på en høj grad af kommerciel indsigt i det marked, klienterne opererer i.”

 

Stor kommerciel indsigt

Kristian har en uddannelsesmæssig baggrund som erhvervsjurist og er Cand.jur. fra Aalborg Universitet. Herudover har han en uddannelse i Real Estate Economics and Finance fra London School of Economics. Han bidrager således med helhedsorienteret rådgivning, der kombinerer juridisk præcision og forståelse for klientens erhvervsmæssige forhold.

 

”Klienterne skal til enhver tid trygt kunne stole på, at vi hjælper dem og både værner dem mod unødvendige risici, samtidig med at vi fremmer deres forretning og bevarer deres gode omdømme. For mig er ordentlighed og professionalisme kerneværdier, og jeg vil hver eneste dag arbejde hårdt for, at dette skinner igennem både i vores rådgivning over for klienterne og i min relation til ansatte og andre partnere i DAHL,” uddyber Kristian.

 

Med sin ekspertise i områder som energiret, projektudvikling, transaktioner og entrepriseret, vil Kristian styrke DAHLs position i markedet. Anette Kusk, der er advokat og partner i Fast Ejendom & Entreprise, ser frem til det fremadrettede samarbejde.

 

”Vi har store forventninger til, at Kristian kan bidrage positivt til en udvikling af afdelingen for Fast Ejendom & Entreprise både på grund af sit høje faglige niveau, men også for sine personlige værdier. Kristian har en kommerciel tankegang, som passer rigtig godt til DAHL og vores klienters ønsker og behov. Vi ser frem til at udvide teamet i Fast Ejendom & Entreprise med Kristian.”


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22