Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Det sker i branchen

Her kan du læse om personer og begivenheder i branchen – eksempelvis ansættelser, jubilæer, runde fødselsdage, møder, arrangementer, receptioner, fusioner osv. Vi hører gerne fra dig, hvis du har en relevant nyhed, og vi beder i den forbindelse om samtidig at modtage skriftligt samtykke til at bringe nyheder, der indeholder personoplysninger.


09-02-2024
Ny partner inden for fast ejendom med base i Jylland

Advokat Jesper Lauge Johannesen tiltræder som partner hos Poul Schmith/Kammeradvokaten den 1. marts 2024. Hans primære forretningsområder er by- og arealudviklingsprojekter, ejendomsudviklingsprojekter og ejendomstransaktioner for offentlige myndigheder og private investorer.

 

Jesper bliver tilknyttet vores Aarhus-kontor, hvor han skal være med til at videreudvikle vores forretning i Jylland inden for fast ejendom. Han er et godt og veletableret navn i det klassiske udviklings- og transaktionsmarked, hvor han gennem årene har markeret sig som en anerkendt og vellidt rådgiver. Vi ser meget frem til at byde Jesper velkommen og få glæde af hans faglige ekspertise,” siger Managing Partner Jens Bødtcher-Hansen.

 

Jesper Lauge Johannesen er cand.jur. fra Aarhus Universitet og har møderet for landsretten. Han kommer fra en stilling som partner inden for fast ejendom hos Bech-Bruun.


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22