Velkommen   (0 lektioner)

Direktørens blog Paul Mollerup

Direktørens blog

Her finder du kommentarer fra Danske Advokaters direktør, Paul Mollerup.

 

Jeg husker tydeligt, da TV2 gik i luften i efteråret 1988. Jeg var flyttet hjemmefra og måtte ned i D-E-R butikken og leje et farve fjernsyn. For nu kom det. TV2. Alt var nyt og spændende, og man fornemmede en energi, som man ikke havde mærket i mange år på ”statsradiofonien”.

17-09-2019
Nu kommer konkurrenten til Karnov – Schultz Legal Research

Jeg husker tydeligt, da TV2 gik i luften i efteråret 1988. Jeg var flyttet hjemmefra og måtte ned i D-E-R butikken og leje et farve fjernsyn. For nu kom det. TV2. Alt var nyt og spændende, og man fornemmede en energi, som man ikke havde mærket i mange år på ”statsradiofonien”.

 

Sådan har jeg det også i dag. Jeg dirrer af lige dele spænding og stolthed over at kunne annoncere, at Danmark om et år får et nyt, samlet produkt for juridisk information, der vil skabe konkurrence til Karnov Groups produkter.

 

Produktet hedder Schultz Legal Research og er udviklet og drevet af Schultz i samarbejde med Danske Advokater.

 

Vi har talt om behovet for at få skabt konkurrence på markedet for juridisk information i alle de mere end ti år, Danske Advokater har eksisteret, og vi har drøftet et samarbejde med Schultz igennem flere år. At vi går i luften nu, er der flere gode grunde til:

 

  1. Vi har fundet en samarbejdsmodel med Schultz, som sikrer jer – vores medlemmer – og andre brugere af juridisk information adgang til et super produkt til en skarp pris
  2. Schultz leverer it-platformen, som er udviklet og allerede benyttes hos en række store kunder, og en dyb viden og erfaring i hurtigt at redigere og levere ny lovgivning og nye domme ind i systemet.
  3. Danske Advokaters fagudvalg er med til at kvalitetssikre indholdet inden for de enkelte fagområder.
  4. Domstolene leverer både nye og historiske domme til systemet, så relevante domme er med.
  5. Danske Advokaters medlemmer indgår i et brugerpanel, der løbende medvirker til udviklingen af produktet.

 

Vi annoncerer Schultz Legal Research nu, men produktet vil først være klar til brug for advokatvirksomheder og andre brugere om ca. et år. Til gengæld vil der allerede om kort tid være mulighed for at købe produktet, så man er på plads, den dag produktet går i luften – og det til en særlig attraktiv intro-pris, hvis man er medlem af Danske Advokater.

 

De smarte kalder det ”pre order”. Jeg kalder det rettidig omhu.

 

Det er samtidig den klareste måde at vise markedet, at man er prisbevidst, klar til et system med en masse nyttige nye features, og at man tror på de positive effekter af konkurrence.

 
kommentarer

 

Nyheder

KURSER

Paul Mollerup
Paul Mollerup | Adm. direktør | T: +45 33 43 70 10 | E: pmo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Paul er som adm. direktør for Danske Advokater overordnet ansvarlig for den daglige drift af foreningen og bindeled til Danske Advokaters formand og bestyrelse.

 

Paul blander sig som direktør i det meste. Paul har naturligt nok fokus på Danske Advokaters strategi, økonomi og ledelse, og Paul agerer udenrigsminister – både i forhold til samarbejdspartnere i Danmark og i udlandet.

 

Foreningens politiske interesser, kommunikation og forretningsudvikling fylder meget i Pauls dagligdag.

Læs mere…

Kontakt Paul Mollerup på tlf.

33 43 70 10

Ret cookies