Velkommen  

Fagdagen er det sted, hvor du hvert år kan blive opdateret på helt centrale retsområder, og hvor du kan vælge anderledes kurser med en lidt ”skæv” vinkel

E-sport, klima og digital jura - opfang de nyeste trends og gør dem til forretning

Kl. 13.15-14.45

Hvordan sørger vi for, at kunderne får den rette rådgivning, når samfundet, produkter og markeder hele tiden skifter? Få tre forskellige historier fra tre meget forskellige virksomheder om deres rejse med at finde og satse på et nyt retsområde. Hvad skal der til at sparke det i gang, drive det og få en ordentlig forretning ud af det?
 

  • Jens Blomgren-Hansen, Kromann Reumert
  • Frederik Bruhn, Dahl
  • Simon Bækgaard Kristoffersen, Highbridge

 

Jens har rådgivet om investering i og finansiering af vedvarende energi i såvel Danmark som udlandet i over 20 år.

Jens vil med referencer til den historiske udvikling, udviklingen i en række udenlandske markeder og de udfordringer som markederne står over for i dag søge at komme med et bud på, hvor markedet er på vej hen - og dermed hvilke kompetencer markedet efterspørger hos rådgiverne.

 

Simon har været en del af det danske startup miljø i mere end 25 år, og lever i dag af at være med helt fremme i den digitale udvikling.


”Startups kan man da ikke leve af”, ”De har ingen penge” osv. var nogle af de kommentarer, som Simon blev mødt med, da han tog chancen og satsede på sin drøm. Men han stod ved, og er i dag en del af Highbridge Law, der har en unik position i markedet for rådgivning indenfor venture finance og startup law. Hør hans historie og bud på hvad vi står overfor..

 


Frederik er certificeret IT-advokat, men siden sin spæde start som advokat har han også beskæftiget sig med sportsret. Det er ingen sag, når passion og arbejde kan forenes!


De juridiske forhold i professionel sport bliver stadigt mere komplekse, og elementer som rettigheder, sponsorater, ophør og genforhandling skal der være styr på! Frederik har stor erfaring med særlig fodbold og e-sport, både juridisk rådgivning, bestyrelsesarbejde og udvalgsarbejde for DBU. Få indblik i advokatens erfaringer med sportens verden.

 

Tilbage til program

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | 33 43 70 13 | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater. Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13