Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Danske Insolvensadvokater

Om foreningen
Foreningen har til formål at virke for en høj faglig og etisk standard inden for rekonstruktion, afvikling af insolvente virksomheder og konkursbehandling, for højnelse og videreudvikling af medlemmernes faglige kompetencer inden for de nævnte områder samt for udbredelsen af kenskabet til danske advokaters rådgivningsydelser i forbrindelse med rekontruktioner mv.

Som medlem kan optages advokater med særlig interesse for og indsigt i konkursbehandling, rekonstruktion og andre insolvensretlige områder. Bestyrelsen tager stilling til anmodninger om optagelse.

Vil du være medlem, koster det årligt 1.000,- kr. ekskl. moms.

Hvis du ønsker at blive optaget i foreningen, sker det ved, at du udfylder og indsender skemaet på foreningens hjemmeside.

Sekretariat
Vesterbrogade 32
1620 København V.
Tlf. 33 43 70 00


Meld dig ind her.

Nyheder

KURSER

Charlotte Hvid Olavsgaard
Charlotte Hvid Olavsgaard | Specialkonsulent | 33 43 70 09 | cho@danskeadvokater.dk


Kontakt

Charlotte er specialkonsulent for Danske Insolvensadvokater og Bestyrelsesadvokater samt for fagudvalgene ansættelsesret, bestyrelsesarbejde, databeskyttelse, hvidvask, insolvens,  databeskyttelse, selskabs- og finansieringsret og strafferet og straffeproces. Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv.

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. 

Læs mere…

33 43 70 09