Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Høringssvar

Danske Advokater og vores fagudvalg tilfører det politiske system vigtige input – både som faglige eksperter og som praktikere.


Vælg årstal for visning af alle høringssvar i et bestemt år.


21-04-2020
Høring over udkast til bekendtgørelse om Trafik-, Bygge- og Boligsty-relsens opgaver og beføjelser samt klageadgang på boligområdet (j.nr. 2020-1650)

Transport og Boligministeriet har den 24. marts 2020 sendt udkast til bekendtgørelse om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens opgaver og beføjelser samt klageadgang på boligområdet i høring.

 

Bekendtgørelsesudkastet har været behandlet i bestyrelserne for Danske Ejendomsadvokater og Danske BOLIGadvokater, der fungerer som Danske Advokaters fagudvalg for hhv.  erhvervsejendomme og entreprise samt bolig.

 

Udkastet giver alene Danske Advokater anledning til en bemærkning om, at det af høringsbrevet fra Transport- og Boligministeriet fremgår, at bekendtgørelsen også medfører, at ejerlighedsloven og andelsboligloven ressort-overføres fra Erhvervsstyrelsen til Transport- og Boligministeriet. Dette synes dog ikke at kunne genfindes i udkastet til bekendtgørelsen.

 

Med venlig hilsen

 

Jeanie Sølager Bigler                                                                    

Retschef

jsb@danskeadvokater.dk       


Nyheder

KURSER

Charlotte Hvid Olavsgaard
Charlotte Hvid Olavsgaard | Specialkonsulent | 33 43 70 09 | cho@danskeadvokater.dk


Kontakt

Charlotte er specialkonsulent for Danske Insolvensadvokater og Bestyrelsesadvokater samt for fagudvalgene ansættelsesret, bestyrelsesarbejde, databeskyttelse, hvidvask, insolvens,  databeskyttelse, selskabs- og finansieringsret og strafferet og straffeproces. Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv.

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. 

Læs mere…

33 43 70 09