Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Kursusbeskrivelse

Facebook LinkedIn Twitter Gem i din kalender 2024-10-07 09:00:00 2024-10-07 16:00:00 Europe/Copenhagen Seksuel chikane på arbejdspladsen (ej tilmeldt) Seksuel chikane på arbejdspladsen, Tilmeld på: https://danskeadvokater.dk/Default.aspx?ID=22318&ProductId=PROD3191 Radisson Blu Scandinavia Hotel, CPH - Amager Boulevard 70, 2300 København S Udskriv

Seksuel chikane på arbejdspladsen

Lær reglerne for seksuel chikane på arbejdspladsen, og få indblik i, hvordan du bidrager til at forebygge og håndtere seksuelle krænkelser


Udbytte: På kurset får du overblik over regellandskabet for seksuel chikane, indblik i konkrete sager, redskaber til en forebyggende indsats mod seksuel chikane og redskaber til at håndtere anmeldelser om seksuel chikane.


Kursusbeskrivelse

På kursusdagen får du en grundig gennemgang af regellandskabet for seksuel chikane. Du kommer igennem både forebyggende foranstaltninger og redskaber til at håndtere anmeldelser om seksuel chikane. Du får også indblik i konkrete oplevelser fra arbejdstagere, der har været udsat for krænkelser. Dem kan du hente inspiration i, når din organisation skal tilpasse jeres processer i relation til seksuel chikane.


Dagen giver dig:

  • overblik over reguleringen af seksuel chikane og de seneste ændringer, fx i ligebehandlingsloven, arbejdsmiljøloven, erstatningsansvarsloven og whistleblowerloven
  • indgående kendskab til arbejdsgiverens pligter i relation til forebyggelse og håndtering af seksuel chikane
  • redskaber til at sikre en tilstrækkelig forebyggende indsats mod seksuel chikane  
  • værktøjer til at håndtere konkrete anmeldelser af seksuel chikane  
  • unik indsigt i sager om seksuel chikane fra den krænkedes perspektiv
  • indsigt i den nyeste retspraksis
  • viden om sanktioner og godtgørelser på område


Kurset holdes i samarbejde med Djøfs Kurser og Uddannelser. 

Underviser
Maria Elisabeth Reimer Rasmussen

Maria Elisabeth Reimer Rasmussen

Advokat


Maria har skrevet ph.d.-afhandlingen ’Seksuel chikane på arbejdspladsen’. Hun rådgiver om og fører sager inden for alle aspekter af arbejds- og ansættelsesretten og er qua sin ph.d.-afhandling særligt specialiseret inden for seksuel chikane. Hun har i de seneste år primært beskæftiget sig med sagsførelse og håndtering af krænkelser på arbejdspladsen. Maria bliver i stort omfang anvendt som fx oplægsholder, underviser og moderator på konferencer om seksuel chikane, chikane og mobning.

Henvendt til

Du arbejder med personalespørgsmål som fx virksomhedsjurist, HR-konsulent, leder eller advokat. Du har et vist forhåndskendskab til individuel ansættelsesret.

Pris og praktiske oplysninger

Tid og sted

7. okt. 2024 kl. 09:00 - 16:00

 

Pris: kr. 6.200,00

Medlemspris: kr. 5.200,00

Priser er ekskl. moms

 

Radisson Blu Scandinavia Hotel, CPH
Amager Boulevard 70
2300 København S

7 kursuslektioner



Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00