Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 


27-08-2013
Virksomheder satser på egne jurister

Børsen skriver den 27. august 2013, at store virksomheder opruster på in-house-juridiske afdelinger. Det presser advokatbranchen, som taber over en halv mia. i omsætning.
 

Adm. direktør Danske Advokater, Paul Mollerup, mener ikke, at det stigende antal advokater som ansættes i virksomheder, nødvendigvis betyder, at der bliver taget arbejde væk fra advokatkontorerne.
 

"Vi betragter det som en generel konjunktureffekt mere end en struktureffekt. Der sker bevægelser, men det kan også afspejle, at verden er blevet mere juridisk og mere kompleks helt generelt," siger han.

 

Direktøren mener ikke, at der er en direkte sammenhæng mellem oprustningen i juridiske afdelinger og et markant fald i omsætning for advokatbranchen: "Vi kan bare se, at der har været et fald i årets første fem måneder, og det har vi ikke været vant til at se."
 

 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19