Velkommen  

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Flere har allerede gode erfaringer med at arbejde med og redigere PDF filer, men vi hører også blandt vores medlemmer, at der kan være nogle udfordringer bl.a. i forbindelse med digital sagsbehandling på minretssag.dk, hvor alle filer ved upload automatisk konverteres til PDF filer, og hvor efterfølgende arbejde ved download af filer kræver et PDF-program. Der er også nye arbejdsgange ved digital afvikling af hovedforhandlinger i straffesager, hvor materialet modtages digitalt, og hvor hovedforhandlingen afvikles digitalt.

05-02-2018
Film om mulighederne ved at arbejde med PDF-filer

Flere har allerede gode erfaringer med at arbejde med og redigere PDF-filer, men vi hører også blandt vores medlemmer, at der kan være nogle udfordringer, bl.a. i forbindelse med digital sagsbehandling på minretssag.dk, hvor alle filer ved upload automatisk konverteres til PDF, og hvor efterfølgende arbejde ved download af filer kræver et PDF-program. Der er også nye arbejdsgange ved digital afvikling af hovedforhandlinger i straffesager, hvor materialet modtages digitalt, og hvor hovedforhandlingen afvikles digitalt.

 

Danske Advokaters digitaliseringschef, Steen Hermansen, har lavet en lille film, hvor vi på 5 minutter viser dig flere relevante muligheder for at arbejde med PDF-filer. Det gælder konvertering til tekstgenkendelige filer (det, der også kaldes OCR-behandling), redigering og indsættelse af sider til en samlet PDF-fil, tilføjelse af bilagsstempel, indholdsfortegnelse og sidenummerering. Muligheden for at indsætte overstregning og markering af afsnit, tilføje sine egne noter samt opsætte sine egne ”genveje” for henvisninger rundt i PDF-filen, så man nemt kan stå i retten og have styr på sin sagsfremstilling, er også behandlet.


Vi håber, du med denne lille film kan få inspiration til, hvordan du selv kan arbejde mere digitalt med PDF-filer.

she
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

Kontakt Steen Hermansen på tlf.

33 43 70 21