Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

Danske Advokaters generalforsamling afholdes i forbindelse med vores kongres i København den 21. september. Generalforsamlingen finder sted fredag den 21. september kl. 9.30. Her vælges Danske Advokaters formand og repræsentantskab.

26-06-2018
Husk at sende forslag til behandling på generalforsamlingen senest den 19. juli

Danske Advokaters generalforsamling afholdes i forbindelse med vores kongres i København den 21. september. Generalforsamlingen finder sted fredag den 21. september kl. 9.30. Her vælges Danske Advokaters formand og repræsentantskab. Samtidig vil den afgående bestyrelse præsentere Danske Advokaters strategi for de kommende år og gennemgå foreningens økonomi.

Se dagsordenen her.

 

Alle medlemmer har mulighed for at fremsætte forslag til behandling på generalforsamlingen. Ifølge vedtægterne skal alle forslag være bestyrelsen i hænde 2 måneder før, dvs. den 19. juli. Har du forslag, som du ønsker behandlet på generalforsamlingen, så send en mail til sekretariatschef Ulrikke W. Krogbeck på uwk@danskeadvokater.dk.

 

Tilmelding til generalforsamlingen og programmet for kongressen kan ses her.

uwk
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Del
Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Chef for direktions-sekretariatet | T: +45 33 43 70 13 | E: uwk@danskeadvokater.dk

Kontakt

Ulrikke beskæftiger sig med alt fra strategiudvikling til opbygning af internationale relationer og udarbejdelse af værktøjer til medlemmer.

 

Ulrikke er sekretariatets advokat og har efter mere end 10 år i branchen, et stort netværk, som udnyttes dagligt. Ulrikke arbejder også med CSR, diversitet og ledelse, samt øget brug af advokat ved ejerskifte. Endelig har Ulrikke fornøjelsen af at være sekretær for bestyrelsen og repræsentantskabet.

Læs mere…

Kontakt Ulrikke W. Krogbeck på tlf.

33 43 70 13