Velkommen   (0 lektioner)

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.

 

De fleste advokaters 3-årige efteruddannelsesperiode udløber ved årsskiftet. Hvis det også gælder dig, vil det sige, at du skal have optjent mindst 54 lektioner i perioden fra 1. januar 2017 og frem til den 31. december 2019.

29-04-2019
Mangler du kursuslektioner?

De fleste advokaters 3-årige efteruddannelsesperiode udløber ved årsskiftet. Hvis det også gælder dig, vil det sige, at du skal have optjent mindst 54 lektioner i perioden fra 1. januar 2017 og frem til den 31. december 2019.

 

Er du i tvivl om kravene til efteruddannelse, kan du læse mere her.

 

Når du logger på vores hjemmeside i øverste højre hjørne, kan du se, hvor mange kursuslektioner, du har optjent gennem Danske Advokater. Når du er logget ind, kan du under login-boksen se, hvor mange lektioner du har optjent siden 1. januar 2017, og savner du datoer og beskrivelser på kurserne, klikker du blot på ”Mine kurser”. Her får du nemt et overblik over de kurser, du har deltaget i hos os.  

 

Hvis du mangler mange kursuslektioner og specialiseret viden, skal du måske overveje en af vores uddannelser. Til efteråret udbyder vi bl.a. Masterclass - Erstatning og forsikring ved personskade, hvor du optjener 54 lektioner, og Mediatoruddannelsen, der denne gang har fokus på bygge- og anlægsbranchens konflikter og sikrer dig hele 58 kursuslektioner.

 

Herudover afholder vi naturligvis en række forskellige kurser i hele landet. Prøv at bruge søgefunktionen til at søge på kurser i en given periode, område eller inden for dit speciale.

Se vores kurser her

 

dca
 
kommentarer

 

Sider

KURSER

Dorte Carlsson
Dorte Carlsson | Medlems- og kursuschef | T: +45 33 43 70 08 | E: dca@danskeadvokater.dk


Kontakt

Dorte har gennem hele sit arbejdsliv fokuseret på at formidle svær viden på en tilgængelig måde, og denne ambition har hun også tænkt sig at forfølge i Danske Advokater.

 

Advokatvirksomhederne er nødt til at følge med deres kunders udvikling, og det sætter høje krav til både indhold og form på vores medlemsydelser og vores kurser og uddannelser.

 

Vi kan kun leve op til jeres forventninger, hvis vi får hjælp fra jer, der bruger os, så send Dorte en mail, hvis du har forslag eller forbedringer til medlemsydelser, kurser eller uddannelser..

Læs mere…

Kontakt Dorte Carlsson på tlf.

33 43 70 08