Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


07-03-2022
Stor opbakning til branchens Ukraine-initiativ

Efter at Danske Advokater og Advokatsamfundet i fredags meldte vores nye initiativ ud om at hjælpe ukrainske fordrevne i samarbejde med DRC Dansk Flygtningehjælp, har vi oplevet en meget stor opbakning fra branchen.

 

Allerede nu har over 60 advokatvirksomheder valgt at stille juridisk bistand til rådighed for initiativet, og det glæder Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup:

 

”Vi har med det samme oplevet en meget stærk og bred opbakning fra branchen, og det vil jeg gerne sige en stor tak for. Nu kan vi byde ind med et solidt netværk af juridiske kompetencer, så vi forhåbentlig kan være med til at hjælpe og aflaste de mange gode kræfter i DRC Dansk Flygtningehjælp”.

 

Se hvem, der har tilmeldt sig Ukraine-initiativet her - listen er opdateret 02.05.2022.

Tilmeld jer Ukraine-initiativet her

 

Kortet nedenfor viser den geografiske placering af advokater tilmeldt Ukraine-initiativet (pr. 29.03.2022).


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19