Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


02-02-2023
70-års-reglen for retsmæglere afskaffes

Efter pres fra Danske Advokater og advokat Allan Ohms i Politiken har Domstolsstyrelsen nu sendt en ny bekendtgørelse i høring, der afskaffer reglen om, at advokater ikke kan virke som retsmæglere, efter de er fyldt 70 år.

 

Udover at Allan Ohms får lov til at fortsætte som retsmægler, bekræfter Domstolsstyrelsen også, at: ”Vi håndterer de få øvrige advokatretsmæglere, der fylder eller er fyldt 70 år i den aktuelle antagelsesperiode”.

 

Det glæder Danske Advokaters formand Jesper Rothe.

 

”Det er en vigtig branchepolitisk sejr, der både er principiel og vigtig for medlemmerne. Derfor er jeg meget tilfreds med, at der nu sker noget, og at medlemmerne ikke længere kommer i klemme i forhold til en aldersgrænse”, understreger han.

Se udkastet til ændringsbekendtgørelse her.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19